Gastronomía en Illes Balears - Mallorca

Mostra de cuines de Calvià - 13 d'Octubre

0 votos
Mostra de cuines de Calvià - 13 d'Octubre
Mostra de cuines de Calvià - 13 d'Octubre

Julià Bujosa Sans Batle, 1 07184 - Calvià

Web oficial
13 de Octubre de 2017

8. MY THAI
Paseo del Mar, 12, LC. 7. (Palmanova)
Reserves: 971 680 682 1r: GOONG TODD (llagostins arrebossats servits amb salsa de xili dolça).
2n: KAENG PANANG (panang curri amb pollastre, brots de bambú, pebres i xampinyons amb llet de coco). Postres: Carrot cake (pastís de pastanaga casolà amb nous i un toc de moca). Beguda: Copa de vi, aigua o refresc.
Preu: 16€

9. CAPPUCCINO PALMANOVA
Paseo del Mar, 18. (Palmanova)
Reserves: 971 681 368 1r: Rotllets de primavera Cappuccino. 2n: Penne alla boscaiola.
Postres: Brownie. Beguda: Vi, tassonet de cervesa o refrescos. Preu: 14€

10. BRISAS
Paseo del mar, 26. (Palmanova)
Reserves: 971 683 817 1r: Espaguetis frutti di mare.
2n: Costelles de porc rostides amb salsa barbacoa i mel de romaní. Postres: Cardenal de Lloseta.
Beguda: Copa de Rioja, canya o refresc.
Preu: 16€

11. TABÚ
Paseo del mar, 28. (Palmanova)
Reserves: 971 682 319 1r: Caldereta de peix i marisc.
2n: Broqueta de rap, sípia i gambes, regada amb salsa de marisc. Postres: Pastís cardenal de Lloseta.
Beguda: Copa de Rioja, canya o refresc.
Preu: 16€

12. CIRO'S
Paseo del mar, 3. (Palmanova)
Reserves: 971 681 052 1r: Raviolis de formatge de cabra embolicats amb salsa de ceps, nous i tòfona negra. 2n: Filet de gall de Sant Pere amb cruixent de sèsam i volcà de ceba fregida. Postres: Sorbet d'ametlla mallorquina torrada amb trifàsic de Baileys.
Beguda: Copa de Rioja, canya o refresc.
Preu: 16€

13. BUFFALO TEX MEX
Avda. Cas Saboners, 2. (Palmanova)
Reserves: 971 667 858 1r: Wrap de salmó fumat a l'estil tex-mex (salmó, formatge crema, alvocat i un toc suau de picant). 2n: Costelles al forn a l'estil americà (es desfan a la boca) amb patates grilló i ensalada americana. Postres: Exquisit brownie casolà servit amb gelat i nata. Beguda: Copa de vi (Chardonnay o Rioja) o aigua o refresc o canya. Preu: 14€

14. EL MUNDO
Pinada, 2 (Palmanova)
Reserves: 971 681 280 1r: Broquetes de gambes a la gallega. 2n: Filets de cuixa de xot amb salsa de vi blanc i safrà. Postres: Llet fregida. Beguda: Copa de vi, cervesa o refresc. Preu: 16€

15. THE BLUE BAR
Martin Ros García, 6, LC. 6. (Palmanova)
Reserves: 971 683 673 1r: Pica-pica amb la tinta.
2n: Gall de Sant Pere amb anelles de ceba fregides, patata al forn i ensalada. Postres: Cassoleta casolana de formatge amb nabius. Beguda: Sangria.
Preu: 16€

16. BONDI BEACH
Carabel·la, 1. (Magaluf)
Reserves: 971 130 471 1r: Croquetes de pernil ibèric damunt llit de pebres vermells rostits.
2n: Cuixa de xot mallorquí farcida de panses i pinyons amb suc. Postres: Sorbet de mango, maracujà i cava. Beguda: Copa de Rioja negre, blanc o aigua o refresc. Preu: 16€

17. ALEXANDRA
Avda. Magaluf (Magaluf)
Reserves: 971 234 857 1r: Ensalada de salmó fumat.
2n: Lluç cruixent. Postres: Pastís casolà.
Beguda: Copa de vi, refresc, canya o aigua.
Preu: 16€

18. LAS PALMERAS
Avda. Magaluf, 4. (Magaluf)
Reserves: 971 131 925 1r: Ensalada de formatge de cabra amb nous i pinyons caramel·litzats. 2n: Entrecot de vedella amb salsa de pebre i volcà d'arròs bomba.
Postres: Coulant de xocolata calenta amb gelat de vainilla. Beguda: Copa de Rioja, canya o refresc.
Preu: 16€

19. TAN A GUSTITO TAPAS
Avda. Notari Alemany, 10. LC. 12-13. (Magaluf)
Reserves: 655 438 625 1r: Crema de iuca amb moll. 2n: Aguiat de sípia amb espinacs frescos i cigrons.
Postres: Pastís de pasta sablée amb crema pastissera, pera i xocolata. Beguda: Una copa de vi blanc, negre o rosat selecció local o una canyeta Moritz 20cl.
Preu: 16€

20. RESTAURANTE POLIDEPORTIVO DE MAGALUF
Miño, s/n (Magaluf)
Reserves: 971 130 753 1r: Bullabessa de peix i marisc. 2n: Filet de vedella amb pebre. Postres: Pastís de formatge amb nabius. Beguda: Vi i aigua.
Preu: 16€

21. MESÓN SON FERRER
Mussol, 4. (Son Ferrer)
Reserves: 971 230 978 1r: Fideuà cega de marisc.
2n: Broqueta mixta de carn a la brasa amb salsa barbacoa. Postres: Pastís cardenal de Lloseta amb coulis de natilles amb un toc de canyella. Beguda: Copa de Rioja, canya o refresc. Preu: 16€
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Otros eventos relacionados

Mostra de cuines de Calvià - 20 d'Octubre

Gastronomía

Mostra de cuines de Calvià - 20 d'Octubre

Fecha: 20 de Octubre de 2017

37. LA TERRAZA DE PORT ADRIANO [leer +]
Mostra de cuines de Calvià - 27 d'Octubre

Gastronomía

Mostra de cuines de Calvià - 27 d'Octubre

Fecha: 27 de Octubre de 2017

37. LA TERRAZA DE PORT ADRIANO [leer +]
Encuentra los eventos de

Planes

Al Aire Libre

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca