Conciertos en Illes Balears - Mallorca

Marcos Collado Quintet

0 votos
Marcos Collado Quintet
Marcos Collado Quintet

Auditorio de Alcudia

Plaza de Porta de Mallorca, 3 07400 - Alcudia

Teléfono: 971 897 185
Web oficial
6 de Septiembre de 2019
Gratuito
Horario: 21:00

Repartiment
- Marcos Collado: guitarra
- Marie Martin: veu
- Jorge Castañeda: teclat
- Carlos Sanchez: baix
- Miguel Ángel Benito: bateria

Preu Gratuït amb invitació (15 dies abans de l'actuació)
Durada 75-90 min
Lloc Biblioteca Can Torró

Argument

Estudia música clàssica al Conservatori de Palma, música moderna amb Daniel Roth, Mark Rossi i Ben Stivers. Més tard, a Barcelona al «Taller de Músics» amb Vicent Solsona i Dani Perez, entre d'altres, i a Nova York estudià amb Steve Cárdenas, Wayne Krantz, Oz Noy, Jonathan Kreisberg, Peter Berstein... A més d'haver participat a seminaris de Barry Harris, Ron Carter i Scott Henderson entre d'altres.
Collado consta amb més de 10 anys d'experiència com a professor d'harmonia, educació de l'oïda, guitarra i combo a la Factoria de So, escola vinculada a l'Aula de Música Moderna i de Jazz de Barcelona, també al conservatori del Liceu i a la Berklee School of Music. Segueix formant-se a Madrid, a l'IMT, l'Esmuva, l'Escola Popular,etc. Actualment imparteix classe a la Universitat Superior d'Arts i Espectacles TAI, a més realitza concerts pedagògics per a l'AEST, així com diferents seminaris arreu de la geografia espanyola.
Cal destacar la seva feina amb artistes de renom com Emilio Valdés, Henry Cole, Chris Kase, Bobby Martínez, Pepe Rivero, Jerry González, Norman Hoge, Bob Sands, Molly Duncan, Estefan Rademacher, entre un llarg etcétera. Ha actuat a Espanya, França , Mèxic, Panamà, Costa Rica, Portugal, Itàlia i Cuba. Ha tocat i gravat a més amb l'Orquestra Nacional d'Espanya (O.N.E), L'Afrodissian Orchestra de Miguel Blanco, l'Orquestra Nacional de Jazz de Ramon Farran i amb la Big Band de BobSands.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Encuentra los eventos de