Conciertos en Illes Balears - Mallorca

Roger Mas + Laia Cagigal

0 votos
Roger Mas + Laia Cagigal
Roger Mas + Laia Cagigal

Auditorio de Alcudia

Plaza de Porta de Mallorca, 3 07400 - Alcudia

Teléfono: 971 897 185
Web oficial
21 de Septiembre de 2019
10 € anticipada | 12 € taquilla
Horario: 21:00

Durada 75-90 min

Lloc Auditori d'Alcúdia

- Roger Mas: piano, teclats, composicions
- Marko Lohikari: contrabaix
- Marc Ayza: bateria
- Laia Cagigal: veu

Argument

A THE CALL FROM THE PAST Roger Mas es retroba amb els seus antics companys Tom Warburton i Marc Ayza deu anys després d'haver treballat plegats en el trio liderat pel baterista Marc Ayza i d'haver enregistrat els exitosos Offering i Live at Home editats pel segell Fresh Sound.
Després d'uns anys de silenci, Roger Mas assumeix aquest cop el lideratge d'aquest grup i enregistra THE CALL FROM THE PAST , el punt de reunió per reprendre el viatge començat temps enrera.
Roger Mas és un dels pianistes més destacats de la seva generació i és també un prolífic compositor, prova d'això són els deu originals que formen part d'aquest disc on Mas desplega el seu univers musical aquest cop al servei d'un trio incombustible de vells coneguts que mantenen intacta la seva complicitat.
THE CALL FROM THE PAST compta amb la col·laboració especial de la cantant Laia Cagigal que aporta la seva meravellosa veu a quatre de les composicions que formen part d'aquest treball, el complement perfecte per un disc que ens confirma la gran trajectòria d'aquest trio.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Encuentra los eventos de