Conciertos en Illes Balears - Mallorca

Oques Grasses

0 votos
Oques Grasses
Oques Grasses

Teatre Lloseta

Es Pou Nou, s/n 07360 - Lloseta

Teléfono: 971 514 452
Web oficial
1 de Diciembre de 2017
12 euros
Horario: 21:30

Oques Grasses encara el quart any després de la sortida del seu primer disc, "Un dia no sé com", en el que han editat dos discs més, "Digue-n'hi com vulguis" i "You Poni", i han fet més de tres-cents cinquanta concerts que els han portat a Holanda, Portugal, Itàlia, França, Anglaterra, Estats Units i gran part de Catalunya i el País Valencià.

Aquest 2017 el perceben com l'últim any d'aquesta primera etapa i per això volen que tingui un final especial, ja que durant el 2018 estaran fora dels escenaris i creant el quart disc amb temps i tranquil•litat per tornar amb més força que mai.

Per acabar aquesta etapa, portaran a terme un cicle de concerts amb un espectacle especial dirigit a tot tipus de públic, un dels quals tindrà lloc al TÀG, on s'acomiadaran del públic de la província de Tarragona.

Intèrprets:
Arnau Altimir, bateria i veus
Guillem Realp, baix i veus
Joan Borràs, teclat i veus
Josep Valldeneu, saxo i veus
Miquel Biarnés, trombó, percussió i veus
Miquel Rojo, trompeta i veus
Josep Montero, guitarra i veu principal
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Encuentra los eventos de

Planes

Al Aire Libre

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca