Conciertos en Illes Balears - Mallorca

Concert monogràfic amb el director Ferrer Ferran

0 votos
Concert monogràfic amb el director Ferrer Ferran
Concert monogràfic amb el director Ferrer Ferran

Teatro de Manacor

Avenida del Parc, s/n 07500 - Manacor

Teléfono: 971 554 549
Web oficial
17 de Noviembre de 2019
6 €
Horario: 6:30 del vespre

Banda de Música de Manacor

Concert monogràfic amb el director Ferrer FerranDirector: FERRER FERRAN

El bolero de Carmelo
Bolero senzill, a semblança del de Ravel, que desenvolupa orquestralment una mateixa melodia. Fou estrenat el setembre de 2009.

The Neverending Dream
Poema simfònic inspirat en la novel·la fantàstica de l'escriptor Michael Ende "La història interminable". Fou estrenada el març del 2017.

La veu de la trompeta
Peça melodiosa per a trompeta i banda, dedicada al seu pare, que amb la forma de balada i bolero ens transporta als anys 60.
Trompeta solista: Joan Carles Andrés

Manacor Sax
Serà l'estrena de l'encàrrec de l'Associació Banda de Música de Manacor, amb el patrocini de Mateu Llull Riera, per a engrandir el repertori de saxòfon solista i orquestra de vents.
Saxòfon solista: Maria Bel Serra

L'Insurrection
Estrenat el 2014, és un poema simfònic inspirat en la "Insurrection de Socques", un fet esdevingut després de la Revolució Francesa en la Vall d'Aosta, Itàlia, una revolta contra les tropes napoleòniques.

Piccole note
Fantasia per a flautes dolces i banda, escrita per a que els nins petits que encara no toquen un instrument de banda, puguin tocar en concert. Fou estrenada el 2016.

El Sol redó
Obra estrenada el 2012 i dedicada als nins que estudien música. En ella se treballa l'interval de quinta. El títol és un joc de paraules: de la nota sol al re més agut hi ha una quinta, i del sol al do més greu n'hi ha una altra.
Sinopsi:

Fernando Ferrer Martínez, "Ferrer Ferran" (València, 1966) és pianista, compositor, i director d'orquestra. La seva gran passió és ordenar sons en una partitura; el seu desig, que el públic sigui capaç d'entendre, apreciar i sentir aquests sons ordenats.
Ferrer és nomenat "Bachiller de Honor de la Argamasilla" en 2013 (Ciudad Real), és professor en el Conservatori de Música de Valencia, Director d'Honor de la Banda Primitiva de Paiporta (València), Director de la Banda Simfònica Ateneo Musical de Cullera i de l'Orquesta de Vents "Allegro" de València, Professor Principal en el "Corso Biennale in Direzione di Banda" (Aosta, Itàlia) i principal director convidat en la Banda Simfònica "Simón Bolívar" de Veneçuela. També és director artístic de la Banda Simfònica Provincial de Ciudad Real.
Ferrán ha rebut molts de premis i reconeixements en tot el món, en el
camp de la composició i de la direcció.
A l'actualitat Ferrer Ferran escriu la seva música motivat per peticions i encàrrecs, intentant fer arribar la felicitat mitjançant la seva obra. El seu principal lema és "emocionar i fer somiar amb el seu somni de compositor".
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook