Conciertos en Illes Balears - Mallorca

Xarxa - La vida i el foc

0 votos
Xarxa - La vida i el foc
Xarxa - La vida i el foc

Sa Possessió

Carrer Gremi de Velluters, 14 07010 - Palma

Web oficial
18 de Abril de 2019
Horario: 21:00

Xarxa acaba de publicar el seu primer disc de llarga durada, 'La vida i el foc' (Runaway, 2019), i el presentarà el dijous, 18 d'abril, a Sa Possessió, en el que serà el seu primer concert a Mallorca aquest 2019.

Quatre anys després de la seva primera referència discogràfica (Lluny d'aquesta riba, autoeditat 2015), el grup mallorquí ha publicat un disc amb deu cançons que canten "l'alegria col·lectiva davant l'angoixa i la soledat", tot renovant el seu compromís amb el rock i el mestissatge, combinats amb el folk i el so mediterrani. El disc compta amb la participació d'OR - Grup, Cesk Freixas, Al Mayurqa Música i Biel Majoral entre d'altres, i la seva publicació ha estat possible gràcies a una campanya de crowdfounding en la qual han participat prop de dues-centes cinquanta persones i s'han recaptat més de vuit mil euros.

Obrirà el concert la banda Escarràs, un grup de joves d'arreu de l'illa que fa dos anys iniciaren un projecte de cançons pròpies, que als directes combinen amb versions de referents com La Gossa Sorda o Obrint Pas. El seu estil musical és mestís, amb ritmes que van des de la rumba al rock, passant per l'ska o el funk. Actualment estan enregistrant el seu primer disc, que durà per títol Vuit Vents i sortirà al carrer aquesta primavera.

Després de l'actuació de Xarxa, la festa continuarà amb PD Pakaranka, un jove calvianer que s'estrena en exclusiva com a punxa-discs en aquesta festa. Ve amb moltes ganes de fer ballar el personal i de que l'endemà tothom tengui molta ressaca!
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Otros eventos relacionados

Calexico and Iron & Wine

Conciertos

Calexico and Iron & Wine

Lugar: Auditorium de Palma de Mallorca - Palma

Fecha: 29 de Julio de 2019

Noche de Blues, Funky, Soul y Groove [leer +]
The N Band

Conciertos

The N Band

Lugar: La Movida Cafè-Concierto - Palma

Fecha: 19 de Julio de 2019

Noche de Blues, Funky, Soul y Groove [leer +]