Conciertos en Illes Balears - Mallorca

Palma de Primavera. Música i espais 2019: Quartet Vela

0 votos
Palma de Primavera. Música i espais 2019: Quartet Vela
Palma de Primavera. Música i espais 2019: Quartet Vela

Museu de Mallorca

Portella, 5 07001 - Palma

Web oficial
16 de Mayo de 2019
Gratuito
Horario: 19:30

Carla Obach, Débora Ñancupil, Marina Rosés i Laura Allès són les components de Quartet Vela. El quartet es formà l'any 2012 al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Després de realitzar individualment els estudis de postgrau arreu d'Europa (Països Baixos, Alemanya, França i Dinamarca), l'any 2016 els membres del grup es traslladen a Aarhus (Dinamarca) amb l'objectiu de donar a conèixer la seva música. Actualment el quartet resideix a Barcelona.

Quartet Vela ha rebut diverses masterclasses de músics internacionals com Nobuya Sugawa, Nicolas Prost, Jean-Yves Fourmeau, Otis Murphy, Arno Bornkamp, David Salleras, Kenneth Tse i Daniel Gauthier.

El grup ha actuat a diferents escenaris de renom de l'Estat, com el Palau de Congressos de Catalunya, el Museu Picasso, l'Auditori Pepita Sellés, Joventuts Musicals de Menorca, l'Orfeó Badaloní, la Casa del Poble de Formentera i la Sala Reynols, entre d'altres.

Durant el juliol de 2017 el quartet va formar part del cicle "Música als parcs", que té lloc cada estiu a Barcelona. El passat mes de novembre, Quartet Vela obtingué el tercer premi del P2 Kammermusikkonkurrence de la Ràdio Danesa, el concurs de música de cambra més important del país, que té lloc cada tres anys.

Durant la seva estada a Dinamarca el quartet ha actuat a llocs com Musikhuset d'Aarhus, Musikkens Hus d'Aalborg, l'Auditori de la DR (Ràdio Danesa), la presó estatal de Jutlàndia de l'Est, la Galeria V58, l'escola Sødalsskolen, Ribe, Thisted, Tilst i nombroses esglésies de la regió de Jutlàndia.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Otros eventos relacionados

Sofía Ellar

Conciertos

Sofía Ellar

Lugar: Auditorium de Palma de Mallorca - Palma

Fecha: 23 de Agosto de 2019

JAIME ANGLADA es un artista con [leer +]
Jaime Anglada

Conciertos

Jaime Anglada

Lugar: La Movida Cafè-Concierto - Palma

Fecha: del 23 al 24 de Agosto de 2019

JAIME ANGLADA es un artista con [leer +]