Conciertos en Illes Balears - Mallorca

María del Mar Bonet

0 votos
María del Mar Bonet
María del Mar Bonet

Auditorium de Palma de Mallorca

Calle Gabriel Roca, s/n 07014 - Palma

Teléfono: 971 73 53 28
Web oficial
15 de Enero de 2020
35 €
Horario: 21:00

MARIA DEL MAR BONET fa més de cinquanta anys que és als escenaris, amb el privilegi que nomès tenen alguns de saltar de dècada en dècada sentint-se igual d'estimada i respectada.

El concert de l'Auditòrium és el darrer de les celebracions dels 50 ANYS D'ESCENARIS. Des de le acaballes del 2016, ho ha celebrat amb concerts a pobles i ciutats de Les Illes, Catalunya, València, i a capitals de l'Estat Espanyol. Però també a Cuba i a les dues riberes de la Mediterrània. A Grècia, Itàlia, Tunis i Egipte. Aquesta ha estat sempre el punt de referència a la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font de inspiració.

Des de la seva immensa nau balear ha passejat pel món sencer la seva música en la seva llèngua, col.laborant amb desenes d'artistes d'arreu i publicant gairebé una cuarentena de discs que formen un trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic, des dels escenaris dels seus centenars i centenars de concerts.

EL CONCERT A L'ADITÒRIUM DE PALMA és un final de festa a casa. És la cloenda de més de tres anys de gira i celebracions d'una de les grans veus de referència de la cançó al món.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Otros eventos relacionados

Ara Malikian

Conciertos

Ara Malikian

Lugar: Trui Teatre - Palma

Fecha: 23 de Octubre de 2020

Miquel Serra i amics és el títol [leer +]
Miquel Serra i amics

Conciertos

Miquel Serra i amics

Lugar: Teatre Principal - Palma

Fecha: 19 de Agosto de 2020

Miquel Serra i amics és el títol [leer +]