Conciertos en Illes Balears - Mallorca

Ciclop: Festival de Teatre Visual de Sineu - Vaquer & Resi

0 votos
Ciclop: Festival de Teatre Visual de Sineu - Vaquer & Resi
Ciclop: Festival de Teatre Visual de Sineu - Vaquer & Resi

Ciclop: Festival de Teatre Visual de Sineu 2018

Carrer de Sant Francesc, 10 07510 - Sineu

Web oficial
14 de Septiembre de 2018
10 €
Horario: 22:30

Espai: Carpa Circ Bover.

Públic: Joves i adults.

Durada: 60 min.

Gènere: Concert il·lustrat.

Músics: Jorge Vaquer (guitarra acústica i veu), Daniel Albero (guitarra elèctrica i veu), Àlex Benito (bateria i veu), Xavi Moya (baix i veu) i Toni Verd (veu principal).

Concert il·lustrat
L'il·lustrador afincat a Sineu Luis Resines "Resi" i el grup palmesà de folk-rock "Vaquer" s'uneixen en aquest projecte per crear un concert "il·lustrat", on música i art en directe s'entremesclen per crear una experiència alhora visual i sonora.

Malgrat una arribada al món un poc accidentada, Luis Resines, alias "Resi", ha complert un parell de somnis: viatjar al Pol Nord, dedicar-se al disseny la il·lustració per al foment de la cultura científica, la consciència ecològica i els drets humans i, per ventura, viure a Sineu.

"Vaquer" és un nou projecte nascut a Palma amb músics locals que han format part d'alguns dels grups més populars del rock local des dels 90. Després de guanyar el premi OnaMusiCat 2018 i ser finalistes del Sona9 2017, acaben de presentar el seu primer EP, "Vaquer".
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Encuentra los eventos de

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca