Espectáculos en Illes Balears - Mallorca

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2019

0 votos
Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2019
Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2019

Ayuntamiento de Alaró

Plaça de la Vila, 17 07340 - Alaró

Web oficial
14 de Julio de 2019
Horario: 11:00

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2019
Piscina Municipal / 11h-14h

La campanya del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és una acció de sensibilització social i solidaritat amb les 55.000 persones que tenen Esclerosi Múltiple a Espanya.
El Mulla't, iniciat a Espanya per la Fundació d'Esclerosi Múltiple en 1994, és un acte de participació ciutadana i captació de recursos amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i l'atenció de les persones amb EM i donar suport a la recerca de l'Esclerosi Múltiple al
nostre país.
Maneres de col·laborar:
- Literalment "mullant-te": el 14 de juliol hi haurà més de 35 punts en tot Mallorca per a passar-te i nedar metres solidaris a benefici de l'Esclerosi Múltiple.
- Sent voluntari: per a la jornada del diumenge, 14 de juliol, necessitem persones que ens ajudin en les diferents piscines i platges on es fa el Mulla't.
- Fent difusió de la campanya: pot ser que et coincideixi amb un altre tema que ja tens muntat... pots continuar participant en la campanya difonent el dia i les piscines entre els teus contactes.
- Comprant les samarretes i les tovalloles del Mulla't: tenim a la venda
samarretes i tovalloles perquè no t'hagis d'esperar al dia del Mulla't. Consulta el nostre apartat de Venda de Material.
- Lluint les samarretes del Mulla't: fes-te una foto amb la samarreta del Mulla't i puja-la al Facebook ABDEM, al nostre Twitter @EMdeMallorca o Instagram @abdembaleares amb l'etiqueta #Mulla't2019 #Mullat
- Posant-lo la foto del Mulla't com a imatge de perfil del whatsappl!

Ho organitza: ABDEM
Hi col·labora: Ajuntament d'Alaró
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Encuentra los eventos de