Espectáculos en Illes Balears - Mallorca

VII Festival Clarinet Ciutat Alcúdia: MSA Ensemble + Improvisacions Dirigides

0 votos
VII Festival Clarinet Ciutat Alcúdia: MSA Ensemble + Improvisacions Dirigides
VII Festival Clarinet Ciutat Alcúdia: MSA Ensemble + Improvisacions Dirigides

Auditorio de Alcudia

Plaza de Porta de Mallorca, 3 07400 - Alcudia

Teléfono: 971 897 185
Web oficial
31 de Agosto de 2019
Gratuito
Horario: 20:00

Repartiment
El Festival d'aquest 2019 ret homenatge a una de les músics i compositores més rellevants del romanticisme: Clara Schumann. Ella fou tot un exemple d'empenta i talent; un personatge reconegut fins fa molt poc. Amb motiu del 20è aniversari del seu naixement, volem aportar un granet d'arena perquè ocupi el lloc que li'n correspon.

Es joves talents clarinetistes que hi participen, vinguts tant de Mallorca com d'arreu, són la raó de ser d'aquest festival. Recolzar les seves carreres i ajudar a fer-les encara més brillants és el que em mou a tirar endavant aquest projecte. A més a més, enguany tenim uns convidats de luxe: el Quartet Gerhard, quartet de corda resident al Palau de la Música Catalana, que tancarà el festival juntament amb Andrew Marriner i jo mateix tot intepretant dues obres senyeres de la història de la música.

I també seguirem fent música al carrer, amb actuacions molt especials que no us deixaran gens indiferents.

Vull donar les gràcies de tot cor a l'Ajuntament, a l'Escola Municipal de Música d'Alcúdia i a tots els patrocinadors. El seu suport fa possible que aquest festival, sigui una feliç realitat.

Víctor de la Rosa- Director artístic.

EL PROJECTE

El Festival i curs de Clarinet "Ciutat d'Alcúdia", és un projecte de l'associació sense ànim de lucre Mallorca Summer Academy. L'objectiu és portar el més alt nivell d'educació musical a Mallorca durant els mesos d'estiu. D'aquesta manera es dinamitza l'oferta cultural de l'illa mitjançant la realització de festivals que combinen concerts i classes magistrals per part de professors de renom.

Mallorca Summer Academy pretén convertir-se en una plataforma idònia per a compartir música i idees en un entorn únic de tranquil·litat i bellesa com és el de l'illa de Mallorca.

THE PROJECT

The Festival and masterclasses are a proposal from the non-profit making association Mallorca Summer Academy, whose main goal is to offer the highest standard of arts and music education in Mallorca during the summer months; this in turn revitalises musical life on the island. The Academy ultimately hopes to set up similar projects around Mallorca combining concerts, masterclasses and workshops for performers and composers, all overseen by renowned musical professors.

At Mallorca Summer Academy we aim to offer a welcoming environment in which to share music and ideas in the beautiful and relaxed surroundings of Mallorca

Argument

Ensemble de clarinets del curs internacional de clarinet "Ciutat d'Alcúdia".

OBRES DE REICH I IMPROVISACIONS DE CARLES MARIGÓ
Preu: Gratuït
Lloc: Plaça Carles V (Porta des Moll)
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Encuentra los eventos de