Espectáculos en Illes Balears - Mallorca

L'Home més fascinant del món

0 votos
L'Home més fascinant del món
L'Home més fascinant del món

Auditorium de Palma de Mallorca

Calle Gabriel Roca, s/n 07014 - Palma

Teléfono: 971 73 53 28
Web oficial
del 5 al 10 de Diciembre de 2017
20 €
Horario: 22:00

Senyores i Senyors!
Ladies and Gentlemen!
Signore e signori!

Ja és aquí el primer cinema ambulant en 4 dimensions de la història, el nou invent de Marino e Marini, una revolució tecnològica que ha impressionat els espectadors d'arreu del món.

Els increïbles Marino e Marini, després de sorprendre el públic mundial amb el seu espectacle de cançons italo-americanes, presenten ara un nou invent que ja ha estat qualificat com "la nova era del cinema".

Es tracta, ni més ni menys, de la primera projecció cinematogràfica en 4D, Dimension Four en terminologia anglosaxona, una experiència audiovisual única que ha consternat i admirat milers d'espectadors.

La pel·lícula

L'Home més fascinant del món, aquest és el títol de la primera pel·lícula produïda per Marino e Marini i projectada en 4D, que repassa la vida de Jimmo Crocetti, la figura més influent del segle XX, un ésser humà extraordinari que va marcar per sempre més l'esdevenir de la Humanitat. Un geni capaç no només de cantar en més de cent idiomes sinó de fer-ho alhora! Un home de qui s'assegura que va participar a les 24 hores de Le Mans i les va guanyar en només 16 hores!

Però qui era ell? Què li va passar? Per què n'hi ha molts que no n'havien sentit a parlar? Ara la Humanitat té l'oportunitat de conèixer la seva fascinant història i experimentar per primera vegada la impactant Quarta Dimensió. Els espectadors podran viure sensacions fins ara desconegudes mentre són transportats a moments històrics de suma transcendència.

Llibret i direcció

Marino e Marini
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Otros eventos relacionados

Dirty Dancing

Espectáculos

Dirty Dancing

Lugar: Auditorium de Palma de Mallorca - Palma

Fecha: del 23 al 27 de Mayo de 2018

¿Recuerdas el adiós de MECANO? [leer +]
Hija de la Luna

Espectáculos

Hija de la Luna

Lugar: Auditorium de Palma de Mallorca - Palma

Fecha: 22 de Junio de 2018

¿Recuerdas el adiós de MECANO? [leer +]
Encuentra los eventos de

Planes

Al Aire Libre

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca