Ferias y Congresos en Illes Balears - Mallorca

Fira d'Antiguitats, Col.lecionisme i Objectes Vintatge Serra de Tramuntana

0 votos
Fira d'Antiguitats, Col.lecionisme i Objectes Vintatge Serra de Tramuntana
Fira d'Antiguitats, Col.lecionisme i Objectes Vintatge Serra de Tramuntana

Ajuntament de Bunyola

Sa Plaça, 4 07110 - Bunyola

Web oficial
del 12 al 15 de Octubre de 2017
Horario: De 11:30 h a 20:00 h.

Des del 2013 els antiquaris de Mallorca es reuneixen el mes d'octubre per exposar els seus tresors a la Fira d'Antiguitats, Col·leccionisme i Objectes Vintage Serra de Tramuntana.

Un esdeveniment que dura quatre dies, que te lloc a la falda de la serralada mallorquina i que atreu a tota mena de visitants curiosos i col·leccionistes amb ganes d'aconseguir objectes i mobiliari històric.

La V Fira d'Antiguitats, col·leccionisme i objectes vintage Serra de Tramuntana es celebra aquest 2017 durant els dies 12, 13, 14 i 15 d'octubre.

Ho fa amb dues novetats importants respecte a l'edició anterior. La primera és el canvi de localització: la fira es trasllada d'Esporles a la finca de Son Termes, a Bunyola. La segona es el preu, ja que en aquesta edició la entrada serà gratuïta, a diferència de les anteriors, en les que era de pagament. L'objectiu és superar els 3.000 visitants que acumulà l'edició anterior de la fira.

Fins a 34 expositors participen en la V Fira d'Antiguitats, col·leccionisme i objectes vintage Serra de Tramuntana, que es situarà al saló Oliver de Son Termes. Els participants son antiquaris, la majoria ubicats a Palma, encara que també n'hi participen d'arreu de Mallorca.

Viatjaran també a l'illa per a l'ocasió antiquaris d'Escocia, Barcelona i Castelló. Cada participant té llibertat per organitzar el seu stand com prefereixi. La fira permetrà als visitants observar i comprar interessants antiguitats, així com coneixer i recabar informació dels antiquaris participants.

A la fira s'hi podran veure antiguitats datades del s.XVIII i posteriors, objectes de col·leccionisme, mobles antics restaurats i productes vintage del s. XX. També hi haurà un stand de la fundació altruista Es Refugi, la recaptació del qual es destinarà a causes solidaries.

A la fira també hi haurà espai per poder prendre un refrigeri durant la visita. A més, el restaurant de Son Termes prepararà un menú especial per a la ocasió que es servirà durant els dies de la fira i costarà 15 euros.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Encuentra los eventos de

Planes

Al Aire Libre

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca