Fiestas en Illes Balears - Mallorca

Festes de Santa Càndida de Llucmajor - 13 d'agost

0 votos
Festes de Santa Càndida de Llucmajor - 13 d'agost
Festes de Santa Càndida de Llucmajor - 13 d'agost

Festes de Santa Càndida de Llucmajor 2017

Plaça Espanya, 12 07620 - Llucmajor

Web oficial
13 de Agosto de 2017
Horario: 09:00 - 22:00

09.00 h. Carrers de la vila
Diana a càrrec dels XEREMIERS DE SA MARINA.

18.30 h. Plaça de Sant Bonaventura
XXXIII Ofrena floral a santa Càndida. Concentració dels participants i les associacions, que portaran el pas de santa Càndida fins a la parròquia. Cadascú ha de dur el seu ram de flors. Itinerari: carrers Àngels, Font, plaça d'Espanya, Born i parròquia. Associacions participants: Xeremiers de sa Marina, Cavallets Cotoners, Geganters de Llucmajor, Banda de Música de Llucmajor, Agrupació Aires des Pla Llucmajorer, Agrupació de Ball de Bot Calabruix i Agrupació de Ball de Bot Dit i Fet.

19.30 h. Parròquia de Sant Miquel
Celebració solemne de l'eucaristia en honor de santa Càndida, copatrona de Llucmajor, amb assistència de la corporació municipal. Presidirà l'eucaristia Mons. Antoni Vadell Ferrer, bisbe electe auxiliar de Barcelona. Ofrena floral, missa, ball de l'Oferta i processó d'ofrenes.

20.30 h. Plaça d'Espanya
Ball dels CAVALLETS COTONERS: "Dansa núm. 1" i "Sa nina". A continuació, ball de les agrupacions folklòriques llucmajoreres, tot amb l'acompanyament dels XEREMIERS DE SA MARINA.

22.00 h. Plaça de Sant Bonaventura
Concert de la BANDA DE MÚSICA DE LLUCMAJOR. Entrega de la rèplica de l'Espigolera per part del batle als músics que enguany compleixen cinc anys de dedicació a la Banda.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Encuentra los eventos de

Planes

Al Aire Libre

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca