Fiestas en Illes Balears - Mallorca

Art i Copes 2018

0 votos
Art i Copes 2018
Art i Copes 2018

Ajuntament de Sa Pobla

Plaça de la Constitució, 1 07420 - Sa Pobla

Web oficial
del 11 al 14 de Octubre de 2018

Reserva un lloc a la teva agenda, de dijous 11 a diumenge 14 d'octubre tens una cita per gaudir del millor Art i les millors Copes a sa Pobla, tenim preparada una nova edició d'Art i Copes.

Aquest any, Art i Copes 2018 en la seva XIII edició, es consolida com una nit plena d'art en totes les seves manifestacions. És especialment destacable que enguany la durada s'estén a tot el cap de setmana. El primer acte com és de costum es farà al museu de Can Planes, on el públic podrà trobar l'exposició "Plural".

Podran participar a Art i Copes 2018, tots els artistes de qualsevol nacionalitat i procedència, així com les entitats, galeries, associacions i grups que promoguin l'art. Els artistes podran presentar obra pictòrica, obra escultòrica, instal·lacions o intervencions concretes a l'espai públic.

Els espais oficials que formen part d'Art i Copes d'enguany són: Can Planes, Es Cavallets, Fundació Joan Soler, sa Congregació i Ajuntament de Sa Pobla.

Més enllà d'aquests espais, Art i Copes també comptarà amb un gran nombre d'espais privats que participen amb una proposta artística pròpia.

S'estableix una comissió de selecció, que vetllarà per la qualitat de les obres i instal·lacions a exposar i dels espais participants. Formaran aquesta comissió dos representants del món artístic (un/a artista i un/a gestor/a cultural) i un representant de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de sa Pobla.

Aquesta comissió serà la responsable de la selecció d'artistes i obres participants en els espais oficials.

Tots els artistes que vulguin participar de l'edició d'enguany d'Art i Copes, poden fer arribar la seva inscripció fins dia 28 de setembre a l'Ajuntament de sa Pobla.

Cartell obra de l'artista Jaume Serra.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook