Fiestas en Illes Balears - Mallorca

Art i Copes 2018

0 votos
Art i Copes 2018
Art i Copes 2018

Ajuntament de Sa Pobla

Plaça de la Constitució, 1 07420 - Sa Pobla

Web oficial
del 11 al 14 de Octubre de 2018

Reserva un lloc a la teva agenda, de dijous 11 a diumenge 14 d'octubre tens una cita per gaudir del millor Art i les millors Copes a sa Pobla, tenim preparada una nova edició d'Art i Copes.

Aquest any, Art i Copes 2018 en la seva XIII edició, es consolida com una nit plena d'art en totes les seves manifestacions. És especialment destacable que enguany la durada s'estén a tot el cap de setmana. El primer acte com és de costum es farà al museu de Can Planes, on el públic podrà trobar l'exposició "Plural".

Podran participar a Art i Copes 2018, tots els artistes de qualsevol nacionalitat i procedència, així com les entitats, galeries, associacions i grups que promoguin l'art. Els artistes podran presentar obra pictòrica, obra escultòrica, instal·lacions o intervencions concretes a l'espai públic.

Els espais oficials que formen part d'Art i Copes d'enguany són: Can Planes, Es Cavallets, Fundació Joan Soler, sa Congregació i Ajuntament de Sa Pobla.

Més enllà d'aquests espais, Art i Copes també comptarà amb un gran nombre d'espais privats que participen amb una proposta artística pròpia.

S'estableix una comissió de selecció, que vetllarà per la qualitat de les obres i instal·lacions a exposar i dels espais participants. Formaran aquesta comissió dos representants del món artístic (un/a artista i un/a gestor/a cultural) i un representant de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de sa Pobla.

Aquesta comissió serà la responsable de la selecció d'artistes i obres participants en els espais oficials.

Tots els artistes que vulguin participar de l'edició d'enguany d'Art i Copes, poden fer arribar la seva inscripció fins dia 28 de setembre a l'Ajuntament de sa Pobla.

Cartell obra de l'artista Jaume Serra.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Otros eventos relacionados

Sa Rueta 2019

Fiestas

Sa Rueta 2019

Lugar: Ayuntamiento de Sa Pobla - Sa Pobla

Fecha: 5 de Marzo de 2019

Concentració al polígon de can [leer +]
Sa Rua 2019

Fiestas

Sa Rua 2019

Lugar: Ayuntamiento de Sa Pobla - Sa Pobla

Fecha: 2 de Marzo de 2019

Concentració al polígon de can [leer +]
Encuentra los eventos de

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca