Fiestas en Illes Balears - Mallorca

Festes de Santa Maria del Mar - 15 d'agost

0 votos
Festes de Santa Maria del Mar - 15 d'agost
Festes de Santa Maria del Mar - 15 d'agost

Festes de Santa Maria del Mar 2017

Plaça Major, 12 07650 - Santanyí

Web oficial
15 de Agosto de 2017

Inici del III TORNEIG MUNICIPAL DE PÀDEL Cala d'Or. Informació i inscripcions al telèfon 646 957 988. A les pistes municipals, devora la piscina.

A les 18:00 h fins a les 24:00 h, MERCAT ARTESANAL a la Plaça Costa.

A les 18:00 h, MISSA SOLEMNE, a la parròquia de Cala d'Or. Predicarà el Rv. de Toledo D. David Sánchez Ramos. Cantarà el cor parroquial. Realitzarà l'ofrena l'ESCOLA DE BALL DE BOT DE CALA D'OR. Un cop acabada la missa acompanyaran a la verge en processó amb la BANDA DE MÚSICA ADAGIO fins al port de Cala d'Or.

Sta. MARIA DEL MAR 2017 | CALA D'OR
A les 19:00 h, PROCESSÓ MARÍTIMA. Per motius de seguretat per participar en les embarcacions que l'Ajuntament posi a disposició del públic es retiraran uns passis gratuïts a l' oficina de turisme entre els dies 10 i 11 d' agost de 09:00h a 14:00h. És necessari la presentació del passis per pujar a l'embarcació. Per a les embarcacions que desitgen participar-hi, hauran de presentar la documentació
següent:
Original i còpia de l'assegurança de l'embarcació.
Original i còpia del rol de l'embarcació o carnet de patró.
Certificat de la seguretat i navegabilitat vigents.
Les persones que no s'hagin inscrit no podran participar en la processó o ho faran sota la seva responsabilitat. NOTA: "Reial decret 62/2008 del
25 de gener".

A les 20:00 h, Acte d'inauguració del carrer de JOAN RIERA FERRARI. Atesa la relació de l'artista amb Cala d'Or, l'Ajuntament de Santanyí dedicarà un carrer al famós i reconegut pintor, un dels artistes espanyols més importants de la seva generació, amb una carrera que l'ha portat a exportar la seva obra arreu del món.

A les 22:30h REVETLA amb l'actuació del cantant "JOSÉ ARJONA", veïnat de Cala d'Or, i de la 'bailaora' de flamenc LEONOR MORO. A la Plaça Costa.

A les 23.55h, gran espectacle de FOCS ARTIFICIALS, presentat per Pirotècnia Jordà. Al Carrer de na Puig (baixada del centre mèdic, paral·lela a l'avinguda Calonge).
Després dels focs artificials, continuarem amb l'actuació de la cantant "ARAHI CUBA" i finalitzarem amb el grup "AZUQUITA Y RUMBA KING" a la
Plaça Costa fins que el cos aguanti.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Encuentra los eventos de

Planes

Al Aire Libre

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca