Gastronomía en Illes Balears - Mallorca

Mostra Cuines Calviá

0 votos
Mostra Cuines Calviá
Mostra Cuines Calviá

Ayuntamiento de Calviá

Julià Bujosa Sans Batle, 1 07184 - Calvià

Web oficial
del 7 al 28 de Abril de 2017

Durant aquests divendres, els restaurants adherits a la mostra promocionen la cuina calvianera oferint menús complets (primer plat, segon plat, postre i beguda) a preus populars.

En la Mostra de Cuines de Calvià 2017 de primavera hi participen 55 restaurants, que es divideixen en quatre zones diferents arreu del municipi. Cada una d'aquestes zones celebra la Mostra de Cuines de Calvià un divendres diferent. La Zona 1 abarca Palmanova, Magaluf i Son Ferrer i son 15 els restaurants que hi participen el divendres 7 d'abril. La Zona 2 celebra la mostra el 14 d'abril i inclou Santa Ponça, Costa de la Calma i Son Bugadelles amb 21 restaurants. En canvi, el dia 21 d'abril son els 11 restaurants que es reparteixen els nuclis de El Toro, Peguera i Cala Fornells, en l'anomenada Zona 3 els qui es promocionen. L'àrea més dispersa és la Zona 4, que celebra la mostra el dia 28 d'abril i a la que corresponen 8 restaurants repartits entre Portals Nous, Bendinat, Illetes, Son Caliu, Cas Català i Costa d'en Blanes.

La Mostra de Cuines de Calvià està organitzada per la Fundación Calvià amb el suport de l'Ajuntament de Calvià.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Encuentra los eventos de

Planes

Al Aire Libre

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca