Proyecciones Cine en Illes Balears - Mallorca

Cinema: Sé villana (La Sevilla del diablo) + La cosa vuestra

0 votos
Cinema: Sé villana (La Sevilla del diablo) + La cosa vuestra
Cinema: Sé villana (La Sevilla del diablo) + La cosa vuestra

Teatro de Manacor

Avenida del Parc, s/n 07500 - Manacor

Teléfono: 971 554 549
Web oficial
11 de Octubre de 2018
2 €
Horario: 7 de l'horabaixa

39 escalons

Cinema: Sé villana (La Sevilla del diablo) + La cosa vuestra

(+4 anys)

Projecció i col·loqui amb María Cañas, conduït per Marina Planas.

Sinopsi:
Sé villana (La Sevilla del diablo). María Cañas. Espanya, 2013. 40 minuts
És un vídeo rebel·lió contra la indústria dels fanatismes i un homenatge a la creació popular, a la humanitat més apallissada, a la força dels febles, gossos verds, poetes maleïts, exiliats, bojos, prostitutes. Un viatge esperpèntic per l'essència sevillana en les seves tradicions més arrelades i les seves estrambòtiques derivacions.

La cosa vuestra. María Cañas. Espanya, 2018. 40 minuts
És un viatge cap a la cara més oculta i surrealista dels Santfermins. Una videoguerrilla construïda sobre hibridacions salvatges de l'univers estètic, ritual d'aquesta festa pamplonesa. Una reflexió empoderadora enfront de la violència exercida contra les dones que reinventa imaginaris a través de l'esperpent, la distòpia futurista i el canibalisme iconogràfic.

Maria Cañas (Sevilla, 1972). La Verge Terrorista de l'Arxiu, La Frankenstein de l'Audiovisual, L'Arxivera de Sevilla... Molts són els mals noms d'aquesta ànima mediàtica i salvatge, piròmana de ments i cultivadora incansable de risastances. La seva és una videoguerrilla que s'introdueix en els tòpics i gèneres per a dinamitar-los per complet. Dirigeix Animalario TV Produccions, un espai de creació i formació dedicat a activar el pensament crític mitjançant la cultura lliure del reciclatge, l'apropiacionisme i l'experimentació artística. El seu treball és una resistència a la distracció, mal major que ofega el creixement personal i el cultiu del foc intern.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook