Proyecciones Cine en Illes Balears - Mallorca

Cinema: Sé villana (La Sevilla del diablo) + La cosa vuestra

0 votos
Cinema: Sé villana (La Sevilla del diablo) + La cosa vuestra
Cinema: Sé villana (La Sevilla del diablo) + La cosa vuestra

Teatro de Manacor

Avenida del Parc, s/n 07500 - Manacor

Teléfono: 971 554 549
Web oficial
11 de Octubre de 2018
2 €
Horario: 7 de l'horabaixa

39 escalons

Cinema: Sé villana (La Sevilla del diablo) + La cosa vuestra

(+4 anys)

Projecció i col·loqui amb María Cañas, conduït per Marina Planas.

Sinopsi:
Sé villana (La Sevilla del diablo). María Cañas. Espanya, 2013. 40 minuts
És un vídeo rebel·lió contra la indústria dels fanatismes i un homenatge a la creació popular, a la humanitat més apallissada, a la força dels febles, gossos verds, poetes maleïts, exiliats, bojos, prostitutes. Un viatge esperpèntic per l'essència sevillana en les seves tradicions més arrelades i les seves estrambòtiques derivacions.

La cosa vuestra. María Cañas. Espanya, 2018. 40 minuts
És un viatge cap a la cara més oculta i surrealista dels Santfermins. Una videoguerrilla construïda sobre hibridacions salvatges de l'univers estètic, ritual d'aquesta festa pamplonesa. Una reflexió empoderadora enfront de la violència exercida contra les dones que reinventa imaginaris a través de l'esperpent, la distòpia futurista i el canibalisme iconogràfic.

Maria Cañas (Sevilla, 1972). La Verge Terrorista de l'Arxiu, La Frankenstein de l'Audiovisual, L'Arxivera de Sevilla... Molts són els mals noms d'aquesta ànima mediàtica i salvatge, piròmana de ments i cultivadora incansable de risastances. La seva és una videoguerrilla que s'introdueix en els tòpics i gèneres per a dinamitar-los per complet. Dirigeix Animalario TV Produccions, un espai de creació i formació dedicat a activar el pensament crític mitjançant la cultura lliure del reciclatge, l'apropiacionisme i l'experimentació artística. El seu treball és una resistència a la distracció, mal major que ofega el creixement personal i el cultiu del foc intern.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Encuentra los eventos de

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca