Proyecciones Cine en Illes Balears - Mallorca

Burt Bacharach, a Live in song

0 votos
Burt Bacharach, a Live in song
Burt Bacharach, a Live in song

Teatro Municipal Catalina Valls

Passeig de Mallorca, 9 07011 - Palma

Web oficial
16 de Mayo de 2018
Gratuito
Horario: 20:00

Cinema documental i música
Cicle realitzat en col·laboració amb l'Associació Balear d'Amics de les Bandes Sonores.

Concert d'homenatge al gran compositor, productor i cantant Burt Bacharach (Kansas City, Missouri, 1928), que va tenir lloc el 26 de juny de 2015 al Royal Festival Hall de Londres i en el qual, mentre el periodista i productor televisiu Michael Grade l'entrevista, diversos cantants britànics interpreten un repertori de les seves millors cançons: Walk on bay, Do you know the way to San José, What the world needs now, I say a little prayer, I'll never fall in love again, Close to you, etc. A més, el mateix Bacharach interpreta una suite de les seves composicions per al cinema com The look of love, Arthur's theme, What's new Pussicat?, The April fools, Raindrops keep fallin' on my head i Alfie, entre d'altres.
Bacharach, considerat un dels més importants músics americans del segle XX, ha tingut una dilatada carrera que va des de mitjan cinquanta fins a l'actualitat, amb el seu lletrista nord-americà habitual, Hal David (1921-2012), amb el qual va compondre més d'un centenar de cançons, les quals varen cantar i continuen cantant, una vegada i una altra, les diferents generacions. Frankie Laine, The Beatles, Tom Jones, Frank Sinatra, Cilla Black, The Carpenters, Aretha Franklin, Dusty Springfield, Cher, Diana Krall, Elvis Costello, Astrud Gilberto i, especialment, Dionne Warwick. La llista és interminable, així com els premis rebuts: tres Oscar (sis vegades nominat), sis Grammy, un Bafta, dos Globus d'Or, i el 2012 va rebre, juntament amb Hal David, el Gershwin Prize de mans del president Obama en un concert a la Casa Blanca. Bacharach és una llegenda viva de la música americana que encara puja a l'escenari per a delectar els seus fans amb la seva música i les seves cançons.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Otros eventos relacionados

Encuentra los eventos de

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca