Teatro en Illes Balears - Mallorca

Mima & Katastròfik

0 votos
Mima & Katastròfik
Mima & Katastròfik

Teatre Lloseta

Es Pou Nou, s/n 07360 - Lloseta

Teléfono: 971 514 452
Web oficial
15 de Octubre de 2017
5 € nins 8 € adults
Horario: 18:00

Mima & Katastròfik són els nous superherois dels nins, ella és perfecta i ordenada, ell és un amant de les aventures i del risc. Els dos personatges són antagonistes, Mima inspirada en el blanc i Katastròfik inspirat en el negre. Entren dins la xemeneia de la casa i aquesta es converteix en un laberint ple de monstres de videojocs on només es podran salvar a partir de la col·laboració entre ells. Com a resultat descobreixen un nou món ple de colors on la cohesió entre ells és més important que les seves petites diferencies.

Aquest és un espectacle de dansa per veure en família amb una historieta inspirada en el món del còmic. El guió i la proposta visual són del dibuixant Max (Premi Nacional Còmic, 2007). Mima & Katastròfik segueix el camí obert per l'espectacle Malasombra, inspirant en el món de les ombres.

EDAT RECOMENADA: 4 anys
GÈNERE : Teatre-Dansa per públic familiar
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Encuentra los eventos de

Planes

Al Aire Libre

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca