Teatro en Illes Balears - Mallorca

Els tres aniversaris

0 votos
Els tres aniversaris
Els tres aniversaris

Teatro de Manacor

Avenida del Parc, s/n 07500 - Manacor

Teléfono: 971 554 549
Web oficial
12 de Octubre de 2017
24 €
Horario: 7 de l'horabaixa

La Villarroel - Sala Trono

Els tres aniversaris

Autora: Rebekka Kricheldorf

Direcció: Jordi Prat i Coll

Intèrprets: Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranda Gas, Joan Negrié, Victoria Pages, Albert Triola
Sinopsi:
La Irina celebra el seu aniversari. Havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. Però la Irina s'avorreix. Els pocs convidats que han vingut estan asseguts a terra desganats i el seu germà Andrei ha vingut amb una nova parella, embarassada.
Les seves germanes tampoc contribueixen gaire a que s'estengui l'alegria: la Masha està atrapada en un matrimoni sense amor i flirteja amb Georg, l'únic amic casat de l'Andrei. L'Olga és l'única dels quatre que treballa i ha de finançar tota la família. L'herència que van deixar els seus pares va ser malgastada fa temps i la casa familiar està molt deteriorada.
La festa d'aniversari fracassa també els dos anys següents a causa d'un nou embaràs, una aventura amorosa, intents de suïcidi, deutes, manca de feina i perspectives vitals. I la solidaritat entre les tres germanes es posa a prova.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Encuentra los eventos de

Planes

Al Aire Libre

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca