Noticias | Agenda

"Camins Oberts" centra la nit de l'art de Santa Maria

La proposta expositiva gira al voltant del camí com a element artístic
01-09-2017 09:33
0 votos

"Camins Oberts" centra la nit de l'art de Santa Maria

Santa Maria torna a celebrar la Nit de l'Art amb una proposta que treu al carrer i a espais no habituals propostes artístiques de diferents disciplines. Enguany, el camí serà un dels grans protagonistes de la nit amb la proposta expositiva "Camins Oberts" que es podrà visitar a la posada de Son Llaüt.

"Camins Oberts" recull peces de Rosa Caterina Bosch, David Campaner, Pep Guerrero, Teresa Matas i Natxa Pomar on el camí, en totes les seves variants, serveix de catalitzador per a la creació. A més, però, a Ca s'Apotecari, es podrà visitar una mostra de les obres d'artistes locals i al carrer hi haurà diferents espais on els artistes convidats podran mostrar la seva obra i el seu procés creatiu.

L'escultura és una disciplina que no podia faltar a Santa Maria. Recollint l'estela de la mostra d'escultura que va desaparèixer l'any passat, a aquesta nit de l'art es podran veure obres de Josep Sirvent, Xavier Llull o Sebastià Bibiloni.

Per altra banda, durant tot el vespre s'han programat actuacions com una lectura poètica de Biel Mesquida, un concert de Victor Uris o l'espectacle de Maria Antonia Oliver, Malmenats.

Per acompanyar l'experiència, també hi haurà una mostra dels cellers locals i gastronomia de la mà de diferents foodtrucks.

La Nit de l'art de Santa Maria serà el divendres 1 de setembre, a partir de les 20.00 horas.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Encuentra los eventos de

Planes

Al Aire Libre

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca