Salas de exposiciones en Illes Balears - Mallorca

Espai d'art 32

4 votos
http://www.espaidart32.com/logo_transparente.png
http://www.espaidart32.com/logo_transparente.png

C/ Reina María Cristina, 9 07460 - Pollença

Teléfono: 971 532 405 - 610 253 2 65

Web oficial

Espai d'art 32 és una aposta innovadora dins del món cultural. Es tracta d'un nou concepte de galeria d'art: una entitat cultural que té com a finalitat acostar i donar a conèixer la pintura i l'escultura, especialment la contemporània, d'artistes consagrats i emergents, tots ells amb una formació artística destacable.
Aquest nou espai interdisciplinar aposta també per obrir i facilitar a joves col·leccionistes la possibilitat de crear de la seva pròpia col·lecció. En aquest sentit, i coincidint amb els artistes, Espai d'art 32 assessorarà als seus clients oferint una obra de qualitat i amb total garanties.
Més de tres dècades que trajectòria professional ens ha ensenyat que la confiança i la familiaritat són bàsiques pel que fa al tracte amb els clients i amb els artistes. Espai d'art 32 el formen un equip de persones entusiastes i il·lusionades que fan possible que l'objectiu del centre sigui, sobretot, gaudir de l'Art, sense més i vagi molt més enllà que el concepte de simple galeria.
Espai d'art 32 ens dediquem, entre d'altres projectes, a la promoció i difusió de les obres i dels artistes, al foment de trobades on convergeixin altres disciplines artístiques com la literatura i la música. Un espai cultural únic.
Després de 32 anys d'experiència en l'àmbit de les arts plàstiques com a dependenta de Galeries Bennassar a Pollença comença ara una nova etapa professional amb l'opertura d'Espai d'art 32.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook