Conciertos en Illes Balears - Mallorca

AlcúdiaJazz: Yolanda Brown

1 voto
AlcúdiaJazz: Yolanda Brown
AlcúdiaJazz: Yolanda Brown

Auditorio de Alcudia

Plaza de Porta de Mallorca, 3 07400 - Alcudia

Teléfono: 971 897 185
Web oficial
28 de Septiembre de 2019
15 € anticipada | 18 € taquilla
Horario: 21:00

Argument

La jove saxofonista britànica ha esta la primera artista guardonada amb dos premis MOBO per la categoria "Millor Jazz" consecutius. Aclamada al Regne Unit per al seu gran talent amb l'instrument, també és una habitual presentadora de ràdio i de televisió. La seva progressió ascendent és indiscutible i amb el seu nou àlbum ha sorprès per la perfecció amb la que mescla jazz, reggae i soul. Ha girat amb grans artistes com Diana Krall, The Temptations, Billy Ocean i ha col·laborat amb artistes com Julian Marley o la Royal Philarmonic Concert Orchestra.
El seu segon àlbum, LOVE POLITICS WAR va entrar directament al nº 1 de les llistes de jazz i està essent molt aplaudit pels crítics del Regne Unit. Ella mateixa en comenta: "A q u e s t a v e g a d a v olia f e r u n àlb u m q u e r e fl e c tí s l'e s t a t a c t u al d el m ó n , a m b le s s e v e s t e n sio n s p olíti q u e s i els s e u s n o m b r o s o s aix e c a m e n t s i p r o t e s t e s – s e m p r e a m b el mis s a t g e s u bja c e n t d e q u e l'a m o r p o t c o n q u e rir - h o t o t " .
Brown es considera filla adoptiva del nostre país, ja que parla espanyol i estiueja a Menorca des de fa més de vint-i-cinc anys, es va casar a Monte Toro i va estudiar un any a la Universitat d'Oviedo. Una autèntica dona del renaixement contemporani.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Encuentra los eventos de