Conciertos en Illes Balears - Mallorca

Nes

0 votos
Nes
Nes

Castell de Bellver

C/ Camilo José Cela, s/n 07014 - Palma

Teléfono: 971 730 657
Web oficial
10 de Agosto de 2018
10 € anticipada / 15 € taquilla
Horario: 21:00

Nesrine Belmokh (veu, violoncel), Matthiew Saglio (violoncel), David Gadea (percussió)

Entre jazz, soul i world music, en anglès, francès o àrab, les nacionalitats dels tres components de Nes han convertit la seva música en un projecte que difumina les fronteres entre estils i idiomes per concebre unes cançons repletes d'ànima que combinen intimitat, lirisme i explosió. Nesrine Belmokh, cantant i violoncel·lista franc-algeriana, juga amb els estils com amb els idiomes: en francès, àrab o anglès, es llisca sense esforç del blues al jazz, la música soul o la cançó francesa.

Dotada d'una presència i un poder de seducció fora del comú, Nesrine difumina les fronteres per passejar amb llibertat pel territori de les emocions. Explosiva, lànguida, espiritual o malenconiosa, la jove cantant explora en les seves lletres la recerca d'identitat, el sentiment amorós o la simple recerca de la felicitat. La seva trobada amb l'univers musical del violoncel·lista francès Matthieu Saglio dóna llum a unes cançons plenes d'ànima, realçades pels múltiples colors de les percussions de David Gadea.

Amb tan sols sis anys Nesrine ja cantava acompanyant-se amb la mandolina. Des de llavors, no ha parat de portar de front diverses vides artístiques. Com a violoncel·lista virtuosa, porta una carrera destacada al món del clàssic. Va ser seleccionada pel mateix Lorin Maazel per formar part de l'Orquestra de l'Òpera Regna Sofia de València. En el 2015, integra la West Eastern Divan Orchestra de Daniel Barenboim amb la qual realitza una gira interna- cional intensa. El mateix any, participa, com a protagonista, en l'espectacle Amaluna del Circ del Sol. NES és el seu projecte més personal.

El seu primer disc 'Ahlam' ('somni' en àrab), gravat i mesclat en La Buissonne (França), surt a l'abril 2018 amb el mític segell alemany ACT.

En la seva projecció internacional, NES ha protagonitzat esdeveniments, en el Festival donis Suds en Arles i el Printemps donis Suds en Venç, a França, la Usina de l'Art a Buenos Aires i el festival Mittelfest a Itàlia. El setembre del 2018, el grup estrenarà el seu disc en la Filharmònica de Berlín com a continuació de la seva gira europea que passarà també per Holanda, Romania, etc.

Sons de Nit:
Un cicle de música en directe, amb caràcter itinerant, que omplirà les nits d'estiu a l'illa amb els sons més diversos, combinant la màgia de la música amb la dels espais que acullen els concerts. Interessants propostes de música en directe ressonaran entre els murs del ric patrimoni arquitectònic de l'illa. Es tracta de mantenir viu el patrimoni, conjuminant l'herència dels segles d'història d'aquests enclavaments de gran riquesa arquitectònica i cultural amb un esdeveniment musical amb la promoció dels quals es posen en valor els edificis com a espais artístics. En la nova edició, 2018, hi haurà un total de 10 cites musicals i els espais tindran un protagonisme especial.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Otros eventos relacionados

Zulu Zulu

Conciertos

Zulu Zulu

Lugar: Teatre Principal - Palma

Fecha: 5 de Marzo de 2019

Concert de Jazz FEBRER JAZZ [leer +]
10è Febrer negre: Concert de jazz

Conciertos

10è Febrer negre: Concert de jazz

Lugar: Blues Jazz Club - Palma

Fecha: 28 de Febrero de 2019

Concert de Jazz FEBRER JAZZ [leer +]
Encuentra los eventos de

Hotel destacado de la semana

Restaurantes en Mallorca

Hotel Amic Horizonte

Este hotel, con una ubicación cercana al centro de Palma, cuenta con unas vistas privilegiadas de la Bahía y unas buenas instalaciones que asegurar una magnífica estancia en cualquiera de sus 199 habitaciones.
Todos los hoteles de Mallorca