Deportes en Illes Balears - Mallorca

Santa Ponça Cup 2019

0 votos
Santa Ponça Cup 2019
Santa Ponça Cup 2019

Ajuntament de Calvià

Julià Bujosa Sans Batle, 1 07184 - Calvià

Web oficial
del 17 al 21 de Abril de 2019

Lloc:Santa Ponça

La IV edició de la Santa Ponça Cup Mallorca se celebra en el poliesportiu municipal de Santa Ponça. Es tracta d'un campionat de futbol de categories aleví (sub-12) i benjamí (sub-10), amb un total de 40 equips.

La competició presenta moltes novetats:

Més internacional: Hi haurà quatre països representats en el torneig, més que en altres edicions: Espanya, Itàlia (Parma i Bologna), Anglaterra (Manchester City) i Escòcia (Rossvale FC).

Equips de molt de nivell: La IV edició comptarà amb algunes de les millors pedreres del panorama futbolístic, tant nacional, amb equips com a FC Barcelona, Atlètic de Madrid, València, Betis o Sevilla, i internacional, com el Manchester City i el Parma.

Torna una icona: Després de dos anys d'absència, l'icònic àrbitre Rafa Guerrero torna a la Santa Ponça Cup com a padrí. L'excol·legiat professional ja va arbitrar les finals de la primera edició i aquest any el seu peculiar estil torna a Santa Ponça.

Selecció Costa de Calvià: Fruit de l'acord de col·laboració entre el Platges de Calvià, el Santa Ponça, l'Atlètic Paguera i el Son Ferrer, s'ha format una selecció amb jugadors d'aquests clubs que participaran en el torneig aleví sota el nom de Costa de Calvià. En representació del municipi també es veurà al Son Caliu, Calvià i Àgora Portals.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook