Espectáculos en Illes Balears - Mallorca

Julian Vaughn

0 votos
Julian Vaughn
Julian Vaughn

Auditorio de Alcudia

Plaza de Porta de Mallorca, 3 07400 - Alcudia

Teléfono: 971 897 185
Web oficial
14 de Septiembre de 2019
10 € anticipada | 12€ taquilla
Horario: 21:00

Durada 75 min
Lloc Auditori d'Alcúdia
- Rafael Garcés: saxo
- Jaume Riera: piano
- Marko Lohikari: contrabaix
- Julian Vaughn: bateria

Argument

Nascut i criat a St Louis, Missouri (USA), Julian és l'únic músic de la seva família. Va créixer a una ciutat que és sinònim de bona música, un entorn que va ajudar a influenciar el seu talent. Amb dotze anys, la seva mare va portar a casa el seu primer set de bateria i el va inscriure a l'escola de música local.
Als quinze anys va començar a guanyar reconeixement tocant a clubs amb músics locals, i dos anys després va rebre una trucada d'un bon amic que tocava amb Albert King, qui el convidava a unir-se a la seva banda per fer una gira. Després d'uns anys girant per tot el món, el llegendari B.B. King el convidà a participar a la seva gira com a substitut. Després, Julian es va unir a la banda de Ron Levy, a Boston, el qual, casualment, també era l'ex pianista de B.B. King i Albert King. allà, després d'un temps amb la banda, Julian va descobrir els increïbles conservatoris i professors de música que li oferia la ciutat de Boston. Va començar els seus estudis a la Berkley School of Music amb el professor Alan Dawson, qui també va ser professor de grans bateries com Terry Lyn Carrington, Harvey Mason, Tony Williams i molts més.
Va ser més tard quan, juntament amb el gran Johnny Copeland, va fer el seu primer àlbum THE COPELAND SPECIAL , guardonat amb el premi "W.C Handy s Best Blues Album of the Year". Després d'això, Julian es va embarcar en una nova aventura i es va mudar a Nova York per a convertir-se en músic de gira juntament amb Johnny Copeland
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Encuentra los eventos de