Cursos y Seminarios en Illes Balears - Mallorca

Aplicació de l'enologia en un restaurant: Vi rosat tranquil, elaboració, maridatge i servei

0 votos
Aplicació de l'enologia en un restaurant: Vi rosat tranquil, elaboració, maridatge i servei
Aplicació de l'enologia en un restaurant: Vi rosat tranquil, elaboració, maridatge i servei

Palma Activa

C/ Gerreria, 8 07002 - Palma

Web oficial
del 1 al 7 de Abril de 2020
Horario: De dilluns a divendres, de 16 a 20 h

Resum del curs
Aquest taller té com a objectiu conèixer les principals varietats de rem blanc i negre utilitzats en l'elaboració de vi rosat de qualitat internacionals, nacionals i locals, la classificació segons manera d'elaborar els vins rosats, capacitat de realitzar un tast sensorial utilitzar les fitxes de tast, conèixer descriptors aromàtics, servei correcte del vi blanc, temperatura de servei de maridatge contemporani.
A qui va dirigit
Persones en edat laboral, prioritàriament empadronades a Palma, que tinguin formació i/o experiència com a cambrers i vulguin augmentar les seves competències en coneixements sobre el vi rosat.
Imparteix: Mónica Pieptanar Ardelean
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Encuentra los eventos de